Förr och nu!

005Jag vet att det är en urdålig bild, men tyvärr den enda som finns,,huset är rivet sedan länge.Men här hade min mormor och morfar ett café i slutet på 30 talet och början på 40talet. Morfar körde ut bröd och kaffe med sin flakmoppe till många av dom möbelsnickerierna som fanns i Tibro då och mormor skötte servering och bakning.

Det är allt skönt att man lever i nutid, tänk vad mycket hjälpmedel som ändå finns nu,,degblandare, bullrivare, kavlingsmaskiner och mycket annat som förenklar arbetet, ändå kan det allt kännas i ryggen ibland.Den här gamla bullrivaren vårdar jag ömt,det finns inget digitalt i den, bara mekanik o riktiga grejer, håller nog i evigheter skulle jag tro.

Bra när jag t ex ska baka smarriga bullar med fyllning av vanilj/grädd/chokladtryffel!003

002

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *